fbpx

O nama

Naš moto glasi:


Prijatelj na koga uvek možete da računate!

Porudžbina

Priprema i štampa

Isporuka

„Zadovoljstvo klijenta stavljamo na prvo mesto i garantujemo odličan odnos cene i kvaliteta grafičkih proizvoda koje isporučujemo. Profesionalnim pristupom uz višegodišnje iskustvo možete biti sigurni da ste odabrali saradnike na koje možete da se oslonite.“

Nebojša Ilić, CEO

– – – – – – – – – – – – – –

Na tržištu grafičkih usluga prisutni smo od 2003. godine i u prethodnih 16 godina stekli smo poverenje velikog broja domaćih i inostranih firmi koje posluju u Srbiji.

Odgovornim pristupom i dobrom organizacijom ispoštovani su svi zadati rokovi za isporuku štampanog materijala i na taj način stekli smo poverenje velikog broja saradnika i partnera.

Ponosni smo na veliki broj preporuka od strane naših klijenata jer je to najbolji vid promocije i marketinga.

Rad u moderno opremljenom okruženju uz redovne investicione cikluse u grafičku opremu i u edukaciju zaposlenih omogućava nam da budemo spremni da odgovorimo zahtevima tržišta.

Specijalizovani smo za ofset štampu (MAN Roland 300, 4bojna B2 mašina) i digitalnu štampu iz tabaka (Xerox DC770), posedujemo liniju za povez časopisa sa 2 klama (Horizon), kao i ostale doradne grafičke mašine a radimo i toplu plastifikaciju, meki i tvrdi povez publikacija, knjiga, časopisa.

Takođe sarađujemo sa kolegama iz grafičke industrije (na šta smo posebno ponosni) i taj segment posla nam je u stalnom porastu (sarađujemo sa štamparijama, marketinškim agencijama, dizajnerima kao i sa kolegama koji rade digitalnu štampu velikih formata, itd).

Naš tim


Nebojša Ilić

CEO founder

Aleksandra Ilić

CO founder

Zoran Sekulić

grafička dorada / knjigovezac

Nenad Milosavljević

ofset mašinista

Igor Rodić

ofset mašinista
2500

Zadovoljni klijenti

15000

Brzina štampe

16

Postojimo godina

5

Naš tim

Šta naši klijenti kažu o nama


Najbolja i najbrža usluga štampe u gradu!
Već godinama u Intranet centar štampariji štampam za svoje klijente sve od vizit karti pa do kataloga i knjiga sa uslugama završne obradegrafičkih proizvoda.
Nikada do sada nisam imao zamerke od strane naših klijenata ili kašnjenje od strane štamparije. Pozdrav za Nebojšu i ekipu!

Ljubiša Nikolovski

Nebojša je zahvalan i korektan saradnik. Poštuje obećane rokove, daje umesne i korisne sugestije i profesionalno realizuje dogovoreni posao. Bez sujete ga poslušajte i prihvatite njegove uvek sveže ideje. Najiskrenije ga preporučujem svima koji traže visok kvalitet naručenog posla a prvenstveno štampe… Intranet centar – stvarno najbolji!

Đorđe Slavić

Saradnja na obostrano zadovoljstvo. Korektan odnos prema klijentima i definisanim rokovima isporuke. Kvalitet štampe odličan.

BizNet Mobilni Telefoni

Više godišnja uspešna saradnja na principu kvalitet, korektna cena, brzina isporuke!

Euro Gross d.o.o.
sr_RSSerbian
Call Now Button