fbpx

Štampa fascikli – Reklamni materijal neophodan za bolju prezentaciju firmi

štampa fascikli Štamparija Intranet Centar 1

Činjenica je da danas uspeh firmi u najvećoj meri zavisi od kvaliteta njihovog marketinga. Stoga, gde god se okrenemo, sve je u znaku istaknutih promocija i oglašavanja, u cilju privlačenja što većeg broja klijenata. U skladu sa napretkom tehnologije, razvijaju se i novi načini reklamiranja. Međutim, još jedan materijal koji uspešno odoleva svim pritiscima modernog vremena svakako su fascikle. One imaju izuzetno široku i rasprostranjenu upotrebu u poslovnoj komunikaciji, kao i u brendiranju firmi, zbog čega do velikog izražaja dolazi štampa fascikli.

Bez obzira na koji način želite da promovišete svoju firmu, kreiranje upadljivog i dopadljivog vizuelnog identiteta od esencijalnog je značaja za reklamni uspeh. Kada su fascikle u pitanju, prvi korak ka besprekornoj prezentaciji brenda jeste štampanje fascikli. Upravo od načina i kvaliteta izrade i grafičkog dizajna fascikli u štampariji zavisi i kakav ćete utisak ostaviti na poslovnog partnera. Samim tim, vrhunska štampa fascikli i te kako može uticati na vaš poslovni napredak.

Štampa fascikli – Mobilna reklama za svaku priliku

Kao što smo već istakli, fascikle u biznis svetu zaista imaju nezamenljivu primenu. One služe zarad arhiviranja, odnosno skladištenja papira, poslovne dokumentacije i drugih akata neophodnih za poslovanje. Po svom sadržaju, sva dokumentacija koja se grupiše u fasciklama treba da bude srodna, zarad bolje preglednosti. Tačno je da su kompjuteri i digitalni načini komunikacije omogućili unos svih relevantnih podataka i dokumenata u računar. Međutim, sa velikom sigurnošću se može reći da ne postoji kompanija koja nema potrebu za posedovanjem fascikli.

štampa fascikli Štamparija Intranet Centar 2

Kada svoju celokupnu poslovnu ponudu priložite klijentu u perfektno odštampanoj i izrađenoj fascikli, odmah ćete odati utisak profesionalnosti. Na taj način stavljate drugima do znanja da vodite računa o svom brendu i da vam je stalo da održite kontakt sa klijentom. To znači da pored osnovne svrhe fascikli, a to je grupisanje dokumenata, one imaju i reklamni karakter. Pomoću njih možete uspešno reklamirati svoj biznis na svakom koraku, u svakoj poslovnoj prilici. Gotovo se ne može zamisliti postojanje poslovnih sastanaka ili zaključivanje ugovora bez fascikli.

Fascikle su veoma prenosive i lake za upotrebu, tako da predstavljaju fantastičnu mobilnu reklamu.

Zašto je dizajn fascikli od ključnog značaja za imidž firme?

S obzirom na to da je ofset štamparska tehnologija značajno napredovala poslednjih godina, vrhunska štampa fascikli dostupna je i u velikom tiražu. To će vam omogućiti da se vaš brend „pročuje“, odnosno da vaša reklama stigne do većeg broja ljudi. Međutim, da bi oglašavanje putem fascikli postiglo svoju svrhu, neophodno je da prethodno, u procesu izrade, bude odrađen njen kvalitetan grafički dizajn. Što je dizajn fascikle atraktivniji, to će i vaša firma na tržištu biti prepoznatljivija.

Dakle, dizajn fascikli igra veliku ulogu u brendiranju, odnosno imidžu firmi. Ali, iako tako izgleda, to nije lak zadatak. Dizajn fascikli treba da zadovolji dva kriterijuma, odnosno grafiku treba kreirati sa unutrašnje i spoljašnje strane fascikle. Ovo je, naravno, promenljiva kategorija, u zavisnosti od zahteva klijenata. Unutrašnja strana treba da bude odštampana i dizajnirana na taj način da omogući idealnu organizaciju dokumenata. Između ostalog, prilikom štampanja fascikli, sa unutrašnje strane moguće je napraviti mesto za vašu vizit kartu.

štampa fascikli Štamparija Intranet Centar 3

Spoljašnja strana fascikle treba da sadrži osnovne podatke o vašoj firmi, logo, glavnu reklamnu poruku koju želite da prenesete i upečatljivu fotografiju. Svi ovi elementi treba da budu raspoređeni i „upakovani“ tako da budu čitki, jasni, pregledni, a istovremeno atraktivni.

Štamparija Intranet Centar – Vrhunska izrada fascikli i drugih reklamnih materijala

Kao što vidimo, fascikle vam u velikoj meri mogu pomoći da izgradite savršen i prepoznatljiv profesionalni identitet na tržištu. Ali, da bi ovo bilo izvedeno, neophodno je pre svega pristupiti kvalitetnom štampanju fascikli. Ukoliko želite da vaša firme bude snabdevena jedinstvenim fasciklama, pomoću kojih ćete impresionirati svoju klijentelu, onda je štampa fascikli u štampariji Intranet Centar pravi izbor za vas! U zavisnosti od tiraža i zahteva naručioca posla, fascikle štampamo u ofset ili u najsavremenijoj digitalnoj štampi.

Zahvaljujući Xeroxu DocuColor 700 koji posedujemo, kao dokazano najboljoj mašini za digitalnu štampu, vaša fascikla će zadržati istančanost boja, vidljivost podataka i sjaj veoma dugo. Takođe, u skladu sa željama klijenata, štampanje fascikli kod nas može biti dvostrano ili jednostrano. Proces izrade fascikli kod nas je kompletan – od pripreme za štampu, preko grafičkog dizajna, do same štampe i konačnog produkta. Pored fascikli, štampamo sve što vam je potrebno od promotivnog materijala. Tu podrazumevamo kataloge, brošure, flajere, memorandume, ali i časopise, knjige, plakate, kao i sve ostale grafičke proizvode po vašem zahtevu.

štampa fascikli Štamparija Intranet Centar 4

Nudimo vam najbržu i najkvalitetniju uslugu štampe po poslednjim standardima, jer smo svakom klijentu i poslu posvećeni maksimalno. Budite slobodni da nas kontaktirate odmah, jer vaša zamisao sa nama postaje stvarnost.

Leave a Reply

sr_RSSerbian
Call Now Button