fbpx

Štampa vizit karti – Predstavite sebe i svoj brend na pravi način

štampa vizit karti Štamparija Intranet Centar 1

Poslovna komunikacija danas se odvija na nebrojeno mnogo načina. U svetu digitalnog marketinga i internet tehnologije, najlakše je reklamirati sopstveni biznis online putem. Međutim, to ne znači da su i klasični oblici oglašavanja zanemarljivi. Naprotiv. Jedan od najefikasnijih načina da ostavite najbolji prvi poslovni utisak, ojačate i proširite biznis veze svakako su vizit karte. Zato je štampa vizit karti od esencijalnog značaja, kako biste sebe i svoj brend predstavili na pravi način.

Iako deluje kao obično, malo i bezazleno parče papira, vizit karte su mnogo više od toga. One predstavljaju jedan od najneophodnijih i najrasprostranjenijih vidova pokretne reklame. Putem vizit karti, odnosno vizitki, vi prezentujete vizuelni identitet svoje firme, kao i sadržaj proizvoda i usluga koje prodajete. Neretko se dešava da one budu i najbitnija (marketinška) veza između određene firme i potencijalnog klijenta. Naročito u slučajevima kada je potrošačima potrebna hitna i brza usluga, poput vodoinstalaterskih ili drugih zanatskih delatnosti.

Stoga nikada ne treba smetnuti sa uma koliko su vizit karte bitne u poslovnom svetu. Ujedno od načina njihovog štampanja i dizajna zavisi i kompletan poslovni efekat.

Štampa vizit karti – Kvalitetan dizajn za maksimalan reklamni i poslovni učinak

Kada odlučite da svoj biznis reklamirate putem vizitki, morate imati u vidu da izrada i štampa vizit karti nije jednostavan zadatak. S jedne strane morate voditi računa o troškovima, odnosno koliko vizit karti želite da izradite. S druge strane, dizajn vizit karti ima najveću ulogu u ostvarivanju pozitivnih poslovnih rezultata. Što je dizajn vizitki upečatljiviji, kreativniji i originalniji, to će i vaš biznis biti uočljiviji. Kvalitetno dizajniranu i osmišljenu vizit kartu gotovo svako želi da zadrži za sebe. Što bi se reklo – da mu se nađe. Dok loše dizajnirana vizit karta rizikuje da najverovatnije završi u kanti za otpatke.

štampa vizit karti Štamparija Intranet Centar 2

Dobro izrađena i atraktivno dizajnirana vizit karta može vam doneti mnogo poslovnog uspeha. Na taj način svojim poslovnim partnerima i potencijalnim klijentima odajete utisak profesionalizma. Drugim rečima, pokazujete im da vodite računa o svom biznisu i da ste fokusirani na posao. Čak i sama reč „vizit“ znači „poseta“ ili „posetiti“, što znači da stavljate do znanja klijentima da želite da budete u poslovnoj komunikaciji i da sarađujete. Zato je i pre same štampe vizit karti potrebno vešto osmisliti njen dizajn za maksimalni reklamni učinak.

Šta sve vizit karta treba da sadrži?

Kada je štampa vizit karti u pitanju, najbitnije je da ona sadrži sve one elemente pomoću kojih se vi i vaš brend možete poistovetiti. Naime, ovde treba uskladiti više faktora. Koje i koliko boja će biti, kakve podatke ćete plasirati, šta će vam biti udarna informacija, kakva će biti tipografija, oblik slova, logotip i slično. Upravo zbog svojih manjih dimenzija i veličine, na prvu loptu ovaj posao se čini komplikovanim. Ali, uz kreativne dizajnere i kvalitetnu štampariju, savršena izrada vizit karti je i te kako moguća.

Na prvom mestu, vizit karta treba da sadrži vaše poslovne podatke: vaše ime i prezime, kao i naziv vaše kompanije, odnosno delatnosti. Drugo, obavezni elementi su i kontakt informacije: broj telefona, e-mail, adresa, vaš veb-sajt, a opciono možete staviti i linkove od društvenih mreža vaše firme. I, naravno, vizit karte, zarad boljeg i većeg tržišnog „prodora“, treba da imaju unikatan logo vaše firme. Vodite računa da vizitka ne bude prenatrpana suvišnim informacijama. Svi navedeni podaci moraju biti čitki, jasno vidljivi i svima razumljivi.

Vizit karte mogu učiniti vaš biznis prepoznatljivim i većim

Kao što vidimo, ova sitna i naizgled beznačajna kartica može vam otvoriti neograničeno mnogo poslovnih mogućnosti. Štampa vizit karti, kao i njihov efektan dizajn, može učiniti vaše poslovanje izuzetno prepoznatljivim. Ujedno, putem vizit karti možete i proširiti svoju klijentelu, a samim tim uvećati prihode od svog biznisa. Veoma su praktične za upotrebu, mogu su nositi bilo kada i bilo gde. Pomoću njih ćete održavati stalni kontakt sa svojim klijentima, što predstavlja idealan osnov za dobru poslovnu preporuku.

štampa vizit karti Štamparija Intranet Centar 3

Dakle, ulaganje u štampu vizit karti je investicija koja će vam se svakako višestruko isplatiti. Ukoliko želite najkvalitetniju izradu i štampu vizit karti, onda je štamparija Intranet Centar pravo rešenje za vas! U zavisnosti od vaših nahođenja i tiraža koji želite, štampamo vizit karte u ofset ili u digitalnoj štampi. Vršimo štampu vizit karti sa najkvalitetnijim otiskom boja i slova u standardnim dimenzijama (90 x 50mm) i formatu. Ali, prema vašem zahtevu, dimenzije mogu biti i drugačije.

Naša štamparija omogućava vam i uslugu pripreme za štampu i grafičkog dizajna ne samo vizit karti, već i drugih reklamnih materijala. Više hiljada zadovoljnih klijenata i dugogodišnje iskustvo u štampi i izradi grafičkih rešenja flajera, plakata, knjiga, memoranduma, časopisa i slično, čini nas najboljim u oblasti štampanja. Budite slobodni da nas kontaktirate jer na nas uvek možete računati.

Leave a Reply

sr_RSSerbian
Call Now Button